30.1.15

МОЛИТВА ВІРНИХ на неділю 1 лютого

Боже, прислухайся до голосу нашої молитви, яку заносимо сьогодні від імені всього народу, що страждає внаслідок триваючої війни і будь уважним до голосу нашого благання, бо Ти Князь Миру.

1.  Молімося за Папу Франциска, щоб його турботу про мир у світі і осуд усякого зла, почула кожна людина на землі. Тебе просимо.

2.  Молімося за людей, які ведуть боротьбу від імені нас усіх за правду, добро і справедливість, щоб підтримані нашою молитвою, вони вистояли у доброму ділі. Тебе просимо.

3.  Молімося за людей, які прагнучи добра, зустріли на своєму шляху ненависть, яка принесла їм фізичні страждання, щоб повертаючись до здоров’я та вільного життя, вони пробачили усім, хто став причиною цих страждань. Тебе просимо.

4.  Молімося за тих, хто чинить зло, щоб вони зрозуміли, що підняли руку на своїх земляків, сусідів і друзів, і стали на шлях розкаяння, благаючи прощення провин. Тебе просимо.

5.  Молімося за померлих з наших родин і загиблих під час цієї війни, щоб у єдності зі святими вони очікували славного воскресіння. Тебе просимо.

6.  Молімося за нас і нашу Батьківщину, щоб ми, формуючи в собі дорогу правди, справедливості, солідарності і миру, вчинили її образом тих цінностей, яких так сильно прагнемо. Тебе просимо.


Всемогутній Боже, прийми молитву Церкви на Україні, яка благає Тебе прагненням справедливості, і допоможи нам, щоб ми не лише прагнули, але й могли жити згідно з цим прагненням. Просимо про це через Христа, Господа нашого. Амінь.

Немає коментарів:

Дописати коментар